MITT KP

Filmklipp MONA ANDERSSON – en komedien

Dr GoogleI sommar har Mullback Bloggar under kategorin MITT KP presenterat många som fått delge sin historia om vad Konduktiv Pedagogik betyder för dem och om vad livet med funktionshinder innebär. Alla dessa människor lever naturligtvis också helt andra liv och har även helt andra historier att berätta.

Maria Anderssons mamma, Mona, har uppmärksammats i massmedia många gånger som förespråkare för Konduktiv Pedagogik, men även hon är mer än KP. Idag visar Mullback Bloggar ett filmklipp från Karlsborgs Revyn. Mona Andersson medverkar som komedien och driver med läkarnas överlägsenhet och ointresse för patientens verkliga problem. Kanske lite av uppslagit till sketchen kommer från det motstånd hon mött mot KP.  Motspelare är Leif Johansson, manus Kenth Svensson.

Sketchen SVINAKTIGE DOKTOR GOOGLE är 7 minuter lång.

SE FILMKLIPPET


MEDVERKAN

Vill du också medverka och berätta vad Konduktiv Pedagogik betyder för dig, skriv till lars@mullback.se

Genom att märka mailet Mitt KP, ger du Mullback Bloggar rätt att publiceras din text i sammanhang som främjar utveckling för neurologiskt funktionshindrade. Skicka gärna också med någon bild, som du tycker passar.

Vill du hellre berätta på film, går det lika bra.

Kategorier:MITT KP, Nöje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.